QUIK DESIGN 2015

 

HOME   EVEN VOORSTELLEN   KLUSSEN   FOTO’S KLUSSEN   FOTO’S TIMMERWERK   RECENSIES   TARIEF & VOORWAARDEN   CONTACT

 

 

 

WWW.KLUSBEDRIJFLEKKERHANDIG.NL

LEKKERHANDIG@LIVE.NL

0642422424

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECENSIES

 

Diverse werkzaamheden @ grote klus
de heer Harbers, Aanbevolen

Jeroen heeft ons gedurende een aaneengesloten periode van 3 weken geholpen bij een grootscheepse verbouwing, waaronder het verleggen, aarden en infreezen van elektra, het plaatsen van nieuwe muren, het egaliseren van vloeren, de voorbereidingen tot plaatsen van een nieuwe keuken en het aflakken van een enorm oppervlak aan kozijnen, deuren en houtwerk. Jeroen is zeer betrouwbaar, denkt goed mee en is bovendien zeer prettig om mee te werken. Wij zullen Jeroen zeker aanbevelen en hopelijk heeft hij aankomende zomer nog tijd voor nog enkele kleinere klussen.

Ramen vervangen
de heer Hettinga, Aanbevolen

Jeroen heeft bij ons de ramen op de bovenverdieping vervangen.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het timmerwerk en de afhanging.

Jeroen werkt hard en nauwgezet. En verder is Jeroen een fijn persoon

om over de vloer te hebben.

Schilderen buitenkozijnen
Marjet, Aanbevolen


Jeroen heeft bij ons de buitenkozijnen geschilderd. Wij zijn erg tevreden

over de geleverde kwaliteit. Jeroen kwam zijn afspraken na en de werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd afgerond.

Upgrade Badkamer & Toilet  
Marc, Aanbevolen

Jeroen heeft in onze woning zowel de badkamer als het toilet een moderne upgrade gegeven. Hij heeft de badkamer met precisie een douchebak, toilet, radiator en een badkamermeubel geplaatst en de vloer betegeld. In het toilet een hangend toilet geplaatst, net als een fonteintje en ook hier de vloer betegeld. Jeroen geeft advies over de aanschaf van de juiste producten

en is een prettig en betrouwbaar vakman!

Plaatsing van bad + tegelwerk in Vleuten

Vincent, Aanbevolen

Klusbedrijf Lekker Handig van Jeroen Loman is echt aan te bevelen.

Jeroen heeft bij mij een bad geplaatst en daar een prachtige houten

ombouw bij gemaakt, heeft alles aangesloten en een vloer betegeld.
Jeroen is betrouwbaar, werkt netjes en komt afspraken altijd na.
Ik ben dan ook zeer tevreden.

 

Renovatie badkamer

Pepijn, Aanbevolen

 

“Wij zijn erg tevreden over Jeroen Loman. Jeroen heeft bij ons de badkamer gedaan. Vloer geëgaliseerd en betegeld en de wanden getegeld.

Daarnaast heeft hij de muren afgestoken en behangen met glasvezel behang. Prettige kerel om mee te werken en zeer betrouwbaar en flexibel.”

 

Renovatie toilet

“Jeroen Loman heeft ons toilet grondig en prachtig aangepakt. Hij heeft een oude tegelwand verwijderd en nieuwe natuurstenen tegels aangebracht, gevoegd en afgewerkt. Het ziet er geweldig uit! Jeroen werkte diverse leidingen in beide muren weg door het aanbrengen van twee smalle koven. Hij dopte een oud smerig fonteintje vakkundig af. Tenslotte stuukte Jeroen een heel groffe muur aardig recht en bracht hij een ventilatiesysteem aan bij het plafond. Vakwerk! Jeroen komt alle afspraken na. En het is nog een gezellige vent ook...”

Vliering plaatsen

 

“Wij wonen in een mooie wijk waarin de oude stijl van architectuur het straatbeeld bepaald. Wij vonden dat de binnenkant in dezelfde stijl moest zijn als de buitenkant, een mooie vliering mocht niet ontbreken. De heer Loman heeft vakwerk geleverd en wij zijn zeer content met onze vliering.”

RECENSIES